Kjøp billetter nå

To nye navn på plakaten!

Vi sparker i gang uka med to herlige nye navn til årets plakat!

Endelig kommer Doug MacLeod til Notodden og Notodden Blues Festival!

Doug skal spille hos oss på vår intime Folk & Blues Stage fredag 3. august. MacLeod er en sagnomsust og prisvinnende amerikansk akustisk blues- og rootsartist som skriver og fremfører originale låter basert på sitt eget liv og erfaringer. MacLeod skaffet seg uvurderlig innsikt i bluesens mysterier da han som ung musiker spilte i band med legender som George "Harmonica" Smith, Big Joe Turner, Pee Wee Crayton, Eddie "Cleanhead" Vinson, Lowell Fulson og Big Mama Thornton.

Med en karriere som spenner over mer enn 50 år og 21 plateutgivelser, har MacLeod utviklet en stor låtkatalog av egenkomponert materiale. Vi gleder oss enormt mye til å se han hos oss i august!


J.T. Lauritzen & The Buckshot Hunters

J. T. Lauritzen & The Buckshot Hunters kommer tilbake til Notodden med et rykende ferskt album. JT har store ambisjoner med "Blue Eyed Soul Vol.1" og har lagt opp til en omfattende turnering både i Norge og i Europa. J.T. Lauritzen har jobbet målbevisst i mange år og har bygget seg opp en trofast nasjonal og internasjonal fanskare.

Bandet gjorde seg godt bemerket med en sterk tredjeplass i Brussel under European Blues Challenge i 2015, og de nådde semifinaleplass under fjorårets International Blues Challenge i Memphis i konkurranse med 260 band fra hele verden. Summen av all satsningen de siste årene har resultert i mange spillejobber, både her hjemme og i utlandet. Det blir en glede å få besøk av J.T. Lauritzen og The Buckshot Hunters i august!