Kjøp billetter nå

Toppkarakterer i fleng til Ry Cooder

Ry Cooder mottar ovasjoner og stående applaus for "The Prodigal Son".

Ry Cooder mottar ovasjoner og stående applaus fra et samlet pressekorps for sitt nye album "The Prodigal Son". Det hagler med gode anmeldelser og lovord. Både Aftenposten og Dagbladet triller 6'ere på terningene i sine anmeldelser. Dagsavisen og Klassekampen gir den en sterk 5'er. Klassekampens anmelder skriver sågar: "mange av oss hadde gitt opp håpet om å få oppleve Ryland Peter Cooder på en norsk scene igjen. Men takket være Notodden Blues Festival er gitar-maestroen fra Los Angeles tilbake etter 25 år, tidlig i august". 

Vår booking av Ry Cooder ser dermed ut til å være en innertier. Timing-messig kunne det ikke vært bedre. Anmelderne er i lykkerus, og alle anbefaler leserne å få med seg konserten på Notodden Blues Festival torsdag 2. august. Ry Cooder kommer med et stort og topptrimmet band. Han skal spille låter fra den nye plata pluss høydepunkter fra hele karrièren. Dette blir en unik konsert som man ikke må gå glippe av. Her blir det tilnærmet lykkerus-garanti. 

Interessen for konserten er stor og vi merker pågang fra alle kanter av vårt langstrakte land. Interessen fra utlandet er også merkbar. Spesielt er det svenskene som ser ut til å ha fått med seg nyheten om Ry Cooders eksklusive Notodden-besøk denne sommeren. Gitarlegenden gjør et overraskende avbrekk i sin USA-turne for å dra til Notodden. 

"Dette må være den mest eksklusive og respekterte bookingen vi har gjort noen sinne. Med Ry Cooder, Knut Reiersrud Band og den amerikanske kruttønna Sugaray Rayford så ligger det an til å bli tidenes åpningsdag på Notodden 2. august", sier festivalsjef Jostein Forsberg. 

Ellers så er tilbakemeldingene nå med Ry Cooder, Bonnie Raitt og Gov't Mule, Kim Wilson Blues Allstars, m.fl. at årets festival byr på tidenes Notodden-program. 

Pass til årets festival kan du kjøpe her!