Kjøp billetter nå

VINTAGE TROUBLE ENDELIG TIL NOTODDEN!

Endelig er det klart for Vintage Trouble på Notodden Blues Festival! Vintage Trouble er et av de tøffeste bandene innenfor vår sjanger om dagen, og deres eksplosive og høyenergiske konserter byr publikum på kruttsterke låter og uforglemmelig opplevelser på rekke og rad.

 På sin magiske måte serverer Vintage Trouble musikk som tilfredsstiller alle de som elsket Rival Sons sin konsert på Notodden i 2015, så vel som de som har Wee Willie Walker sin fantastiske konsert i 2016 som et av sine desiderte festivalhøydepunkt. En slik musikalsk forundringspakke skulle ikke være mulig, men det er akkurat det tryllekunstnerne i Vintage Trouble har klart å sy sammen. Derfor har de nå etablert seg som en stor publikumsfavoritt på konsert- og festivalscenene verden over. 

Vintage Trouble har de senere årene blitt valgt ut som oppvarmere på verdensturneer for band som AC/DC og The Who. De har tatt publikum med storm med deres energi og frekke evne til å spille Led Zeppelin-inspirert rock i det ene øyeblikket og Al Green-inspirert soul i det neste. Vokalist og frontmann, Ty Taylor, er bergtar folk med sin framtoning som fremstår som en blanding av James Brown, Otis Redding og Tina Turner. Vintage Trouble er et perfekt for å sette fyr på publikum på Notodden Blues Festival på lørdag kveld.