Kjøp billetter nå

A Blues Night To Remember

STOR INTERNASJONAL BLUESKVELD – A BLUES NIGHT TO REMEMBER


Det er duket for stort internasjonalt stjernetreff i Bok & Blueshuset søndag 20. oktober kl 19.00 - 2100. Det er Notodden Blues Festival som etter en liten hvilestund i kjølvannet av en vellykket festival, inviterer til sammenkomst og et bredt anlagt «Afterparty» i Bok og Blueshuset søndag 20. oktober. Det er tredje året på rad at festivalen kan innby til sin populære konsertserie «A Blues Night To Remember». Dette blir en konsertkveld for historiebøkene med amerikanske favoritter som Danielle Nicole Band, Earl Thomas og Dave Fields Band. I tillegg kan publikum kan også stifte nye bekjentskap som den amerikanske sangerinnen Trez Geregory og Igor Prado & Just Groove fra Brasil. Det vil mildt sagt vrimle av prisbelønte bluesartister i Bluesbyen denne kvelden. Den norske favoritten JT Lauritsen og hans Buckshot Hunters blir også å høre denne kvelden. Billettene legges ut i dag.

 

Det var en klar tilbakemelding fra et fornøyd publikum etter fjorårets konsert at de gjerne så et tilsvarende arrangement om et år. Nå melder NBF at det igjen er klart for en spektakulær høsttakkekonsert i byens storstue. La oss gå mann av huse for å hygge oss en oktoberkveld når stjerner på rekke og rad entrer scenen i Bok og Blueshuset. Dette blir en søndagskveld man vil huske lenge og som vil skape gode minner som vil gi lyse og varme gjennom en lang forestående vinter.

Konserten starter kl 19.00 og varer i ca 90 minutter. Dørene åpner kl 18.30. Billetter kr 250 selges i Bok og Blueshuset og på www.bokogblueshuset.no

Danielle Nicole Band

Det er mange i Notodden som kjenner Danielle fra flere feirede festivalbesøk med publikumsfavorittene Trampled Under Foot. Danielle har imponert hver gang med sin fantastiske stemme og eminente bassgitar-spill. TUF er oppløst og søsknene har sine egne karrierer. Danielle er, ikke overraskende, den som har den største karrieren i søskengjengen. Hennes band er i ypperste klasse, platene hennes selger i bøtter og spann og de står på plakatene til de mest prestisjefylte festivalene i USA og Europa. Hennes album «Cry No More» ble nominert til Grammy og hun har flere priser fra Blues Music Awards hjemme på peishylla. Hennes opptreden er i seg selv mer enn god nok unnskyldning til å ta turen til Bok & Blueshuset denne søndagskvelden.

Earl Thomas

Med Earl Thomas er det duket for nok et gjensyn med en artist mange husker fra tidligere festivalutgaver. Earl Thomas har opptrådt på festivalen flere ganger, og han har vært en særdeles populær vokalinstruktør på NBFs Bluesseminar for ungdom. Thomas er helt i toppskiktet blant internasjonale blues og soul-sangere. Han har blitt nominert to ganger til Grammy Awards, og han har vunnet San Diego Music Award hele fire ganger. Earl Thomas har en stor scenepersonlighet og er en entertainer av de sjeldne. Han vinner publikum hver eneste gang, og vi gleder oss til å se han tilbake på Notodden.

Dave Fields Band

Som om ikke det allerede nevnte ville vært nok i seg selv, så har New York City Blues Hall of Famer, Dave Fields meldt sin ankomst. Vi husker han fra opptredener på Notodden Blues Festival og fra konserten «A Blues Night To Remember» i 2017. Fields er alltid en publikumsfavoritt med sitt smittende humør, imponerende gitarspill og fengende originallåter.

Igor Prado & Just Groove

Den brasilianske bluesmusikeren Igor Prado og hans band er vilt bra. De kommer til å bli en stor nyoppdagelse for publikum denne kvelden med sin herlige miks av Blues, West Coast Swing og Jumping Rhythm & Blues. Prado lærte seg å spille gitar allerede som 11-åring. Han gjorde umiddlelbar internasjonal furore med sitt første soloalbum, "UpsideDown". Prado har fortsatt å gi ut kritikerroste plater med en imponerende gjesteliste av venner som Kim Wilson, Rod Piazza, Junior Watson, Mud Morganfield, Monster Mike Welch og Lynwood Slim.  Det skulle si sitt og være et tydelig varsel om en uforglemmelig bluesopplevelse i Bok & Blueshuset denne kvelden.

 

Trez Gregory

Trez Gregory blir et nytt bekjentskap for publikum på Notodden denne kvelden. Selv om vi ikke kjenner så godt til henne, så har hun en lang musikkarriere å se tilbake på. Gregory har blant annet opptrådt med 60's soul-gruppa "Soul Sisters" med berømte C.C. Miller fra "Dynatones". Hun har vært å se på the David Letterman show sammen med country artisten Shelly Fairchild, og i hele syv år turnerte hun sammen med de millionselgende countrystjernene Brooks & Dunn. Trez Gregory er et fyrverkeri av en sanger og hennes tolkninger av Aretha Franklin og Donna Summer tar pusten fra publikum.

 

JT Lauritsen & the Buckshot Hunters

Norske JT Lauritsen & the Buckshot Hunters er et populært band både i Norge og i utlandet. Lauritsen mottok NBFs Bluespris under festivalåpningen i 2014. Han og bandet fikk tredjeplass under Europeiske blues Challenge (EBC) i Brussels året etterpå. De ble også semifinalister under IBC i Memphis USA i hard konkurranse med over 260 band fra hele verden, hvor kun 40 band gikk videre til semifinale. Lauritsen og hans medmusikere er populære og alltid i toppslag. JT Lauritsen er også med på å gjøre denne fantastiske kvelden mulig.

Velkommen til en stor internasjonal blueskveld. Konsertstart er kl 19.00. Dørene åpnes kl 18.30. Konsertens varighet er kl 19 – 21. Velkommen til «A Bluesnight to Remember»!