Kjøp billetter nå

Storslipp av eksklusive konserter til NBF2019!

Walter Trout, Bigbang, Come Taste The Band feat. Doogie White & special guests Joe Lynn Turner, Backtrack Blues Band

Vi har nok et spennende slipp å komme med - denne gangen med helt eksklusive konserter og legendariske band! 

WALTER TROUT

Blueskjempen Walter Trout slipper nytt album «Survivor Blues» 25. januar, og torsdag 1. august kan du oppleve han på scenen på Notodden Blues Festival. Walter Trout er en av universets mest populære bluesartister, og en av Notodden Blues Festivals aller beste venner. Etter at Walter Trout holdt på å dø og gjennomgikk en komplisert levertransplantasjon i 2014, er han nå tilbake for fullt. Ryktene går om at den populære gitaristen og sangeren med fortid fra John Mayall’s Bluesbreakers og Canned Heat for tiden leverer stormende gode konserter.  

Les mer om Walter Trout her

Bigbang til åpningen av Notodden Blues Festival 2019

Bigbang kommer tilbake for fullt i 2019 med nytt album, doukumentarfilm og høyprofilerte festivalspillinger. Det er herlig å kunne annonsere at Notodden Blues Festival blir en del av sommerens festivalturne til dette populære bandet. Sist fredag slapp Bigbang første single fra det kommende albumet. Låten «Glory Chord» viser et band i kjempeform og som går tilbake til sine røtter med fengende rock og bluesinspirerte gitarriff. Helt perfekt for åpningsdagen av Notodden Blues Festival 1. august 2019.

Les mer om Bigbang her


EKSKLUSIV KONSERT PÅ NOTODDEN BLUESFESTIVAL 2019! 

 

COME TASTE THE BAND, feat. DOOGIE WHITE (Rainbow) 

Special Guest Star, JOE LYNN TURNER (Deep Purple/Rainbow) 

 

Gjør klar til en forrykende og stjernespekket konsert spesialbestilt til Notodden Blues Festivals rockefredag! Her blir det bluesinspirert «classic rock» med noen av de største stjernene i bransjen. Om en uke slipper Come Taste The Band sitt etterlengtede album «REINGITION» sammen med vokalistene Doogie White fra Rainbow/Michael Schenker Group og Joe Lynn Turner med fartstid fra legendegruppa Deep Purple. Det er bare å glede seg til denne konserten som kommer til å by på låter fra det nye albumet pluss kjente klassikere fra både Deep Purple og Rainbow.

Mer om denne eksklusive konserten her


BACKTRACK BLUES BAND

Backtrack Blues Band kommer fra Florida og spiller svingende klassisk amerikansk blues med munnspill og gitar sentralt i lydbildet. Bandet er sterkt inspirert av artister som Little Walter, Sonny Boy Williamson og Paul Butterfield. Backtrack Blues Band har holdt på siden 1980 og er med sin stemningsskapende Chicagoinspirerte blues en gjenganger på festival- og klubbscenene i de sørlige statene i USA. Backtrack Blues Band spiller blues som vi vet at mange av våre publikummere setter pris på, og de passer på alle våre scener. De har gitt ut 5 album og en konsert-DVD. Deres seneste album, «Way Back Home» har høstet glimrende kritikker og blir for tiden spilt på blues radiostasjoner over hele USA og Europa. Dette blir bandets andre besøk i Norge.