Kjøp billetter nå

Torhild Sivertsen gjør comeback med Notodden Blues Band!

Torhild Sivertsen gjør comeback med Notodden Blues Band

Nå er det klart! Det blir sus av gammel storhet når fantastiske Torhild Sivertsen gjør comeback med Notodden Blues Band på deres 40-årsjubileumskonsert på Notodden Blues Festival lørdag 3. august. Det er dette alle har spurt oss om: blir Torhild med på konserten. Vi har måttet svare slik medlemmene i NBB har svart oss, at det tror vi ikke kommer nok til å skje. Hun har ikke opptrådt med band siden hun sang med NBB på Notodden i 2014. Men så skjer det heldigvis likevel.

Alt håp om en gjenforening virket å svinne, men da Trond Ytterbø seilte forbi huset til Torhild med Statsråd Lehmkuhl sendte han en tekstmelding til henne. Da smeltet Askøyjenta. Hun ringte til Trond, og der og da ble de enige om at hun skulle bli med på jubileumskonserten.

Notodden Blues Band med Torhild Sivertsen er en av de største suksessene som finnes i historien om norsk blues. Da de turnerte som heftigst var de som pop-stjerner å regne. De spilte for fulle hus over hele landet og hadde en kjempestor suksess sammen med albumet «Soul Food». Det er en sjeldent god kjemi mellom disse bluesguttene fra Notodden og den tidligere Tomboy-vokalisten fra Askøy, og det går fremdeles gjetord om deres konsert i Sliperihallen under Notodden Blues Festival 2003.

Så tok det slutt, og det blei med noen få konserter innimellom. Sivertsen trakk seg tilbake fra rampelyset. De har vært savnet av mange. Det de skapte sammen er enestående og tidløst. Nå blir det endelig mulig å oppleve dem sammen igjen når NBB holder jubileumskonsert i Notodden Teater lørdag 3. august. Vi gleder oss til det, og det vet vi at veldig mange andre gjør også. Det er bare å sikre seg billett nå. Dette blir garantert fort utsolgt.

Billetter til denne konserten finner dere her: NBB og Torhild Sivertsen

OBS! Til denne konserten er det kun enkeltbilletter. Tilgang med pass skjer kun ved ledig kapasitet.