Kjøp billetter nå
Publikum

Informasjon om billettrefusjon

Viktig informasjon om refundering av billetter

Med avlysning av årets festival, vil vi i NBF refundere kjøpte pass og billetter til dere som ønsker det. Vennligst les følgende instruks nøye før dere tar kontakt.

Som billett-/passholder til årets festival, har du tre muligheter:

1. Ønsker du å donere din billett eller ditt festivalpass, trenger du ikke foreta deg noe. Dette er selvfølgelig helt frivillig og det er ingen som skal føle at de må avstå fra refusjon, men dere skal vite at vi setter stor pris på det.

2. Ønsker du å overføre billetter/pass til neste års festival, gjør du følgende: send mail til mari@bluesfest.no med billett-type og billettnummer (dette finner du på billetten din og i kjøpsbekreftelsen fra TicketMaster). Du vil få en bekreftelse fra oss om at din billett/ditt pass er gyldig for neste års festival i løpet av refusjonsperiode.

3. Ønsker du refusjon, så bruker du denne linke og fyller ut skjema til TicketMaster. Salgssummen refunderes direkte fra TicketMaster. NB! Servicegebyr refunderes ikke. Frist for refusjonskrav er fredag 5. juni, kl. 12.00. På grunn av stor pågang kan det ta opptil 60 dager før pengene er tilbake på deres konto.

Dersom du velger å donere eller beholde billetter/pass, så er det med på å hjelpe festivalen i en vanskelig tid og få oss gjennom et år uten festival. Vi setter enorm pris på vårt publikum og håper alle har det bra. Tusen takk for at dere har kjøpt pass til årets festival.

Alt godt fra oss i Notodden Blues Festival – håper vi sees til ny festival 5.-8. august 2021!