Nye artister til NBF!

Ledfoot
Tim “Ledfoot” Scott McConnell er en singer-songwriter i verdensklasse, og nå velkjent i Norge fra tre sesonger i TV-serien «EXIT» på NRK der han bidrar både med musikk og som karaktersterk skuespiller. Ledfoot vant Spellemannsprisen i 2019 for albumet «White Crow», og er nominert til Spellemann igjen i år med sin nyeste plate «Coffin Nails».

Anita Nordheim Blues ‘n’ Groove Company
Hva får du med en tett og tøff trio med gitar, bass og trommer, supplert med en svingende blåserekke? Riktig svar er Anita Nordheim Blues ‘n’ Groove Company.
Anita Nordheim Blues ‘n’ Groove Company er et band som til de grader markerer seg både på plate-, streaming- og konsertfronten om dagen. Oppmerksomheten rundt bandet har virkelig skutt i været etter overbevisende omtaler og sterke streaming-tall i kjølvannet av debutalbumet «Despite» i 2022.

Soft City
Soft City vant Union blues Cup på Notodden Blues Festival i 2021. De kom tilbake på Notodden med flere konserter på festivalen i 2022 som del av vinnerpremien. Soft City skaffet seg mange nye fans når de så turnerte på festivaler og bluesklubber i hele 2022 som Union Blues Band. De spilte også i Mississippi og Memphis i januar 2023. Nå tar vi Soft City tilbake nok en gang.

Compagniet
Compagniet er et band stint av rutine, bygget opp rundt Inger Lise Amundsens sterke stemme. Amundsen er en sanger med lang erfaring innen flere sjangre, som med Compagniet har fått et meget kompetent band i ryggen. Musikerne representerer et halvt århundre med sceneerfaring, og har medvirket på mange plateutgivelser og TV- produksjoner.

Andre nyheter

Se alle nyheter
  • Les nyheten
  • Les nyheten
  • Les nyheten