Nye artister til Notodden Blues Festival 2023!

Canned Heat, The Waterboys og Supersonic Blues Machine featuring Joe Louis Walker, Ana Popovic & King Solomon Hicks

 

Notodden Blues Festival fortsetter å slippe artister til sommerens 35-årsjubileum i høyt tempo. I dag kan de fortelle at Woodstock-legendene Canned Heat, britiske The Waterboys og amerikanske Supersonic Blues Machine med Joe Louis WalkerAna Popovic og King Solomon Hicks som spesielle gjester er klare for jubileumsfestivalen 3. – 6. august.

«Dette er et slipp vi er strålende fornøyd med. Canned Heat er et av de største legendebandene fra Woodstockfestivalen. Deres låt «Going Up The Country» ble selve hovedsoundtracket til den berømte hippie-festivalen fra 1969. De lanserer nytt album, og besøker Notodden på det som annonseres som deres aller siste tur til Europa. The Waterboys er et band som har brei appell og som selger ut alle sine konserter om dagen. Med Joe Louis Walker, Ana Popovic og King Solomon Hicks som spesielle gjester, har vi satt sammen en utgave av Supersonic Blues Machine spesielt for Notodden som både er dagsaktuell og som går rett i hjertet på bluespublikummet. Dette er en artistlansering som kjennes godt foran en jubileumsfestival på Notodden i bluesens tegn. Ikke gå glipp av Canned Heat når de nå kommer til Norge for en siste gang,» sier festivalsjef Jostein Forsberg.

CANNED HEAT

Canned Heat er «On the road again» og på vei til Notodden for en siste boogie med sitt norske publikum. Canned Heat stod igjen som et av de virkelig store bandene etter Woodstockfestivalen i 1969, og deres låt «Going Up The Country» festet seg som selve den musikalske identiteten til verdens mest berømte hippie-festival. Canned Heat erobret verdensherredømme med listetoppene «On The Road Aagain» og «Let’s Work Together”.

THE WATERBOYS

Da The Waterboys besøkte Notodden Blues Festival i 2015 innfridde Mike Scott og bandet så til de grader. Med både gamle slagere og nye låter hadde de publikum i sin hule hånd. Publikum var med på notene fra start til slutt.

Anført av Mike Scott kommer fantastiske The Waterboys tilbake til Bluesbyen i Telemark for konsert i Hovigs Hangar lørdag 5. august. The Waterboys har en unik posisjon blant publikum i Norge. Alle deres konserter blir utsolgt i god tid, og med hitlåter som «Fisherman’s Blues» og «The Whole of the Moon» er de fremdeles stadig gjengangere på norske radiostasjoner.

SUPERSONIC BLUES MACHINE

featuring JOE LOUIS WALKER, ANA POPOVIC & KING SOLOMON HICKS

 

Supersonic Blues Machine har løftet stemningen i taket på Hovigs Hangar ved sine tidligere besøk. Når vi nå tar dem tilbake til vårt 35-årsjubileum består bandet av Joe Louis WalkerAna PopovicKing Solomon HicksKris BarrasKenny Aronoff and Fabrizio Grossi. Alle disse berømthetene er å finne på bandets nyeste plate «Voodoo Nation».

Hjernene bak denne supergruppa er fremdeles Kenny Aronoff og Fabrizio Grossi. Sammen har de en musikalsk merittliste som omfatter samarbeid med superartister som Billy F. Gibbons, Eric Clapton, John Fogerty, Joe Cocker, Jack White, Alice Cooper, B.B. King, Slash, Bonnie Raitt og Dr. John. Britiske Kris Barras er nytt fast medlem i bandet etter at Lance Lopez valgte å fortsette med sin solo-karriere. Vi har fått mange henvendelser om å booke Kris Barras til Notodden. Nå kommer han.

Andre nyheter

Se alle nyheter
  • Andrew Strong
    Les nyheten
  • Uriah Heep
    Les nyheten
  • Bobby Rush
    Les nyheten