/media/30kbfsqw/tour-poster1.jpg?cc=0,0,0,0.15692284688995217&width=1920&height=1080&format=webp&v=1da7a1d61077590

Blood Brothers

Mike Zito & Albert Castiglia
Fredag2. augustkl. 19:00Hovigs Hangar

For første gang kommer de mange ganger Blues Music Awards-vinnerne, Mike Zito og Albert Castiglia, til Norge med full utgave av sitt samarbeidsprosjekt Blood Brothers.

De er virkelig et fullblods festivalband med to trommeslagere, bass og keyboards i tillegg til Zito og Castiglia på gitarer og vokal. Vi i Norge kjenner etter hvert svært godt til Mike Zito. Albert Castiglia er nok ikke like kjent for alle, selv om også han har vært i Norge tidligere. Castiglia er viden kjent for sin posisjon som gitarist i bandet til blueslegenden Junior Wells. 

Mike Zito og Albert Castiglia er blodsbrødre både på det musikalske og det personlige planet. Når de endelig bestemte seg for å lage en plate sammen, meldte superstjernen Joe Bonamassa seg på som produsent. Resultatet blei albumet «Blood Brothers», et album som øyeblikkelig gikk til topps på salgslistene i USA og som nå er nominert til Blues Music Awards 2024 i kategorien «Blues Rock Album of the Year».  

Når vi første gang hørte om at dette bandet var i emning, så skjønte vi at før eller siden kom vi til å hente det til Notodden. Nå er tiden inne! Vi gleder oss til å se Mike Zito og Albert Castiglia sammen som festivalbandet Blood Brothers i Hovigs Hangar under Notodden Blues Festival fredag 2. august 2024.