Frivillige

Frivillige

Som frivillig er du mer enn bare publikum. Du får mulighet til å se festivalen fra innsiden, være festivalens ansikt utad og skape en uforglemmelig festivalopplevelse for publikum, artister og samarbeidspartnere.

Når du jobber som frivillig får du ikke bare nye bekjentskaper, men også venner for livet!

Frivilligcamping er gratis, men du må gi oss beskjed dersom du ønsker en plass på campen. Skal du dele teltet med folk som ikke frivillige, må dere sove på publikumscampen. Det er bare frivillige som kan sove på frivilligcampen.

Det er ikke mulig å søke hvis du er under 16 år. Enkelte jobber krever at du er fylt 18 år. Dette blir det informert om når du registrerer deg. Vi har ingen øvrige aldersgrense, så si fra til alle du kjenner om å søke jobb som frivillig.

Fyll ut søknadskjema og sjekk at alle opplysninger er riktige før du trykker send. Skjemaet finner du her: 

Påmeldingsskjema (betingelsene finner du nederst på denne siden)

Takk for at du vil være frivillig!

Våre frivillige grupper

Arrangementsservice;

Dette er vår riggegruppe og er med oss før, under og etter festivalen. Denne gjengen jobber med alt av rigging av festivalens infrastruktur og strømtilførsel til alle scenene, salgsbodene og barene. Gruppa er delt i to; rigg, og strøm. For å jobbe med strømgruppa, må du enten ha elektroerfaring eller utdannet elektriker. Ansvarlige for denne gruppa er Olav Aanjesen (olav@bluesfest.no) og Glenn Isaksen (glenn@bluesfest.no)

Artistvelferd;

Dette er folka som jobber direkte med artistene som besøker festivalen. Denne gruppa er delt i to, og består av artistservice som er vertskap for artistene, jobber backstage og sørger for at våre gjester har det bra når de er her, og artisttransport som frakter alle våre gjester mellom flyplass, hotell og festival. Her kan det være lurt å ha transporterfaring og være en trygg sjåfør. Ansvarlig for denne gruppa er Tonje Brokke (tonje@bluesfest.no) og Geir Olav Oterholt (geir@bluesfest.no)

Frivilligvelferd;

Dette er gruppa for deg som vil ta vare på dine med-frivillige. Denne gruppa har ansvaret for frivillig-campen, frivilligkontoret, servering og matproduksjon til Little Steven’s Blues School band camp 1, og holde den gode stemninga oppe blant våre egne folk. Ansvarlig for denne gruppa er Lucy Odberg (lucy@bluesfest.no) og Andrea Haukvik (andrea@bluesfest.no).

Markedsgruppa;

Denne gjengen jobber i salgsbodene våre og selger og bytter billetter og pass til bånd, og selger merchandise for festivalen. Markedsgruppa yter en publikumsservice ved at de også er informasjonskiosk for alle våre gjester. Ledere for denne gruppa er Dag Arvid Thelle (dag@bluesfest.no) og Inge Selje (inge@bluesfest.no).

Servering;

Dette er vår bar-gjeng, og de sørger for den gode stemninga Notodden Blues Festival er kjent for. Disse jobber i alle barene vi har under festivalen fra solrike formiddager til sene nattetimer. Her trengs det ingen forkunnskaper, men du er nødt til å være fylt 18 år for å kunne jobbe i barene våre.  Ledere for denne gruppa er Lene Rask Hagen (lene@bluesfest.no) og Oda Amalie Kise Hjertstrøm (oda@bluesfest.no).

Vertskap;

Vertskapsgruppa vår er våre serviceverter. Disse tar vare på alle våre gjester mens de er hos oss, svarer på spørsmål og sørger for at gjestene våre har det ordentlig hyggelig. De jobber tett med innleid vaktselskap og nødetater, og ser til at alle har det bra. Ledere for denne gruppa er Ann Helen Bornstedt (annhelen@bluesfest.no) og Anne Bente Lien (annebente@bluesfest.no).