/media/vo1jesna/ccc-2024-6526-1920x1123.jpg?width=1920&height=1080&format=webp&v=1daa7952082f530

CC Cowboys

Lørdag3. augustkl. 00:15Hovigs Hangar

Det er nå klart at det blir CC Cowboys som tar Notodden inn i lørdagsnatta. Det blir en fantastisk avslutning av en forrykende blueslørdag i Hovigs Hangar.

Det blei en fantastisk avslutning av en utsolgt lørdag med Hellbillies i Hovigs Hangar i fjor. «Vi har tenkt mye på hvem som kan ta denne oppgaven med å skape folkefest og allsangstemning inn i lørdagsnatta i år. Valget falt på CC Cowboys. De har mange låter som folk kan. Det blir fort feststemning med låter som Vill, Vakker & Våt, Tigergutt, Harry og Kom Deg Løs. Jeg kjenner at dette blir bra,» sier kunstnerisk ansvarlig Jostein Forsberg i Notodden Blues Festival.

CC Cowboys har i over 30 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten.

Sommeren 2018 kom bandets ellevte studioalbum “PERFEKT NORMAL”. Et album der de går tilbake til røttene og rendyrker det direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner fra konsertene deres. De har spilt inn dette materialet mer eller mindre live i studio, og det kan høres på energien og nerven i både fremførelse og måten opptakene er gjort på. CC Cowboys har på denne platen latt seg inspirere av spontaniteten og råheten fra 60/70-tallets klassiske rock-innspillinger, men gjort det med en moderne tilnærming.

Flere av låtene ble sluppet som singler, og ble godt eksponert på norske radiostasjoner. Låten “Jeg vil vite alt” er en låt med et universelt tema, som alle kan kjenne seg igjen i, og det er Grønneberg på sitt aller beste: - Fortell meg om det stedet du kommer i fra, om gatene og vennene og din mor og din far, om ungdomstid og opprør og den første kjærlighet, var det ved første blikk eller en du kjente fra før, jeg vil vite alt.