/media/a24edqer/bilde-dance-with-a-stranger.jpg?cc=0,0,0,0.15625&width=1920&height=1080&format=webp&v=1da7a221597d640

Dance With A Stranger

Torsdag1. augustkl. 23:45Hovigs Hangar

Dance With A Stranger er et av Norges mestselgende band gjennom tidene. I år fyller de 40 år og jubileet blir feiret med ny musikk og en omfattende Norgesturné som går i hele 2024.

«Dance With A Stranger» ble startet i 1984 og ble raskt en av Norges største popsuksesser. Gjennom sin særegne sound inspirert av blues, jazz, soul, rock og pop tok de publikum med storm og representerte noe helt nytt i norsk musikkliv. 

Det store gjennombruddet kom i 1988 da de opptrådte under Spellemannsprisen med «Everyone Needs A Friend». Låten ble en umiddelbar radiohit og startskuddet for en eventyrlig suksess for de fire bandmedlemmene; Frode Alnæs, Øivind «Elg» Elgenes, Bjørn Jenssen og Yngve Moe.

Etter 40 år på veien har de på imponerende vis beholdt sitt store publikum, sin popularitet og vitalitet. De regnes fremdeles som et av Norges beste liveband og er kjent for sin musikalitet, spilleglede og energi. 

Etter 40 år er Dance With A Stranger fortsatt et av Norges mest populære band. Bandet har gitt ut til sammen åtte album og vunnet Spellemannsprisen hele tre ganger inkl. vandretrofeet «Årets spellemann». Med en låtkatalog som inkluderer hits som «Everybody Needs  Friend», «The Invisible Man» og «Long December Night» trekker de fulle hus med sine konserter. Det er en glede å meddele at Notodden Blues Festival er valgt ut som et av stoppestedene på deres omfattende jubileumsturne i 2024.