/media/shem55rs/good-time-charlie-1995-foto-a-ge-asphaug-ok.jpg?width=1920&height=1080&format=webp&v=1da92416b23f8a0

Good Time Charlie

Torsdag1. augustkl. 20:00Bellman

Det er svært gledelig å kunne ønske Good Time Charlie tilbake til Notodden Blues Festival i original besetning. Det er utrolig at dette bandet består med opprinnelig lineup etter alle disse årene.

Good Time Charlie spilte allerede på den første Notodden Blues Festival i 1988. Deres konsert med Lowell Fulson i Arno-kjelleren står som en av mange milepæler i vår festivals rike historie.

Good Time Charlie ble startet i 1982 og regnes i Norge for å være et pionèrband for autentisk Rhythm and Blues, noe de også har høstet nasjonal og internasjonal anerkjenning for. GTC har mellom annet vært backingband for blueslegender som Lowell Fulson, Hubert Sumlin, Pinetop Perkins og Jimmy Dawkins. Med 12 kritikerroste album og flere nominasjoner til Spellemannprisen har bandet satt tydelige spor etter seg. 

I 2024 er GTC på veien med originalbesetning på bandet sitt første album ”Comin’ Down With The Blues” i 1995. Platen ble hyllet av anmelderne og har i ettertid fått status som en milepæl blant norske bluesutgivelser. 

Bandet utviklet tidlig et eget sound og evner å fornye seg. Dette har resultert i en slagkraftig musikalsk helhet inspirert av New Orleans Rhythm and Blues, West Coast Cool Blues, Boogie Woogie og Rockin’ Soul. 

GTC er i gang med materiale til et nytt album i sporene til ”Comin’ Down With The Blues”, og besetningen er utvidet med Steinar Karlsen på gitar.

Gamle og nye fans kan glede seg til en dynamisk og vital konsert. Kanskje blir det gjenhør med GTC sin radioklassiker fra 80-tallet, Davy Crockett i vill Boogie Woogie-utgave?

Good Time Charlie består av:
Arle Hjelmeland – vokal, munnspill
Johnny Augland – gitar, piano, vokal
Per Fredriksen – trommer
Leif Korsnes – bass, vokal
Steinar Karlsen – gitar, vokal