/media/0l1doh0t/odd-rene-andersen_2500x1400px-2.jpg?width=1920&height=1080&format=webp&v=1da76dbe11becb0

Odd René Andersen

Lørdag3. augustkl. 15:00Hovigs Hangar

Årets store Stjernekampvinner er klar for Notodden. Vi har hatt utallige henvendelser fra publikum om at de ønsker å se Odd René Andersen på Bluesfestivalen til sommeren.

Da er det en glede å kunne meddele at det nå er klart at det er Andersen som gjør åpningskonserten i Hovigs Hangar lørdag 3. august.Andersen tar med seg sitt supersterke band og legger ut på veien for å dele seieren med publikum. Vi kan alle glede oss til en konsert fylt med klassisk soulmusikk, blues og rock av ypperste klasse fra Odd Renè Andersen i Notoddens storstue.

Odd René Andersen er gjennom årets overbevisende deltakelse i Stjernekamp blitt allemannseie. Andersen er innehaver av en helt unik stemme, og blir omtalt som Norges beste soulsanger. Han har en særegen evne til å kommunisere med og målbinde publikum. Gjennom hele Stjernekampsesongen har han vist Norge at han fordyper seg i melodiene og gjør dem til sine egne – uansett hvilken sjanger han synger.

Odd René er så visst ingen nykommer. Han har vært soloartist siden 1996, og har siden den gang hatt utallige radiohits. Andersen har også vært supportartist for storheter som Tina Turner, Joe Cocker og John Hiatt. Odd René var også spesielt utvalgt korist for Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo Spektrum i 2001.

Odd René har en egen evne til å sette akkurat den stemningen han er ute etter å gi publikum, og på denne turnéen er målet at alle forlater salen litt varmere om hjertet enn de var da de gikk inn.