/media/eshpnza2/flaata-cut.jpg?cc=0,0,0,0.07160194174757294&width=1920&height=1080&format=webp&v=1da76dbe855bf60

Paal Flaata

Fredag2. augustkl. 15:30Folk og Blues

Gjør deg klar for en perle av en konsert når Paal Flaata tar med seg sin faste makker, Gøran Grini, og andre gode musikkvenner til Folk & Blues-scenen på Notodden Blues Festival. Paal Flaata er innehaver av en av nasjonens flotteste stemmer og med sin musikk som på elegant vis blander blues, country, rock og folk er han som skapt for Notodden Blues Festival sin Folk & Blues Stage.

Paal Flaata har fortryllet publikum gjennom en platekarriere som strekker seg over mer enn 25 år - de siste 20 av dem som soloartist - med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden. 

På 1990 tallet gjorde Paal Flaata furore som frontfigur og vokalist i Midnight Choir. De ga ut 5 album og fikk Spellemannsprisen for det kritikerroste albumet, Amsterdam Stranded. Som soloartist har Flaata gitt ut til sammen 10 album, noe som blant annet har resultert i tre Spellemann nominasjoner.(Wait By The Fire, Come Tomorrow og Love and Rain). Paal har vist at han er i en egen klasse som tolker av andres låter. Hans seneste album, «New Green Grass Will Grow» (2022) består av coverlåter av blant andre Randy Newman, Jacques Brel og Daniel Norgren.

Paal Flaata er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener. Nå er det altså idylliske Folk & Blues Stage på Notodden Blues Festivalsom står for tur. I tillegg til Gøran Grini, har Paal Flaata også med seg Frederik Mustad (orgel) og Jørn Raknes (gitar).