/media/3jxbygrk/pythons-bilde2.jpg?width=1920&height=1080&format=webp&v=1daae09654d89d0

Pythons

Pythons er et av de nyeste tilskuddene i bandmiljøet på Notodden. De har spilt sammen siden slutten av 2021 og har nye framganger hvert eneste år.

De spilte også på fjorårets Notodden Blues Festival, og gjorde en så fin figur at de får fornyet tillit. Pythons repertoar består både av egne låter og egne coverversjoner av andres låter. Sammen består bandet av Even Fjelle, Markus Kjosar, Aasmund Thorsås Andersen, Vilja Fredheim, Knut Olav Sandnes Bakken og Julie Lie Karlberg.

Pythons er godt kjent for å lage god stemning på scenen, og leverer bedre og bedre framføringer for hver opptreden de har sammen. Siste konserten de hadde var en oppvarmingskonsert for det norgeskjente countrybandet Byting, der de rocka opp publikum godt før Byting tok over.

Nå planlegger gutta i bandet debutalbum med utgivelse på nyåret. Inspirert av Mötley Crüe, TNT, AC/DC, The Cult og Backstreet Girls har låtene grunntoner i hardrocken, men de har også flere hint av blues. Flere av disse låtene skal vises fram nå på festivalen, sammen med flere coverlåter som blir fremført av Vilja Fredheim og Julie Lie Karlberg på vokal.