/media/05jeelxg/live-credit-harriet-bols3-1020.jpg?cc=0,0.10192346256684495,0,0.10120153743315513&width=1920&height=1080&format=webp&v=1da76dbe2064cb0

Rag 'N' Bone Man

Lørdag3. augustkl. 22:30Hovigs Hangar

Hvis det er en konsertopplevelse du bør unne deg i Norge i sommer, så er det å stå og synge med på Rag ‘n’ Bone Man sine store hit-låter «Human», «Skin» og «Giant» så taket løfter seg i konsertteltet Hovigs Hangar på Notodden lørdag 3. august. Dette blir garantert en av festivalsesongens største festivaløyeblikk.

Rag ‘n’ Bone Man er artisten som på rekordtid gikk fra å være ukjent bluesartist til å bli en av de største stjernene på den internasjonale soul- og pophimmelen. Rag ‘n’ Bone Man heter egentlig Rory Charles Graham. Han ble introdusert til bluesmusikken gjennom faren sin platesamling. Gjennom det ble han påvirket av artister som John Lee Hooker og Muddy Waters. Han debuterte da også med bluesalbumet «Bluestown» i 2012.

Blues har alltid ligget Rory Charles Graham hjerte nær, men med utgivelsen av låta «Human» i 2016 smalt det skikkelig og karrieren til tok helt av med platesalg og streaming i millionklassen. TV-opptredener og prestisjefylte festivalopptredener fulgte tett på i kjølvannet av suksessen. Låta «Human» har i nå oppnådd nesten en milliard streams på Spotify alene, og sangene «Giant» og «Skin» har henholdsvis 655 millioner og 323 millioner streams på Spotify. I tillegg kommer avspillingene på alle andre digitale strømmeplattformer.

Rag ‘N’ Bone Man har etablert seg som en headliner på de store festivalene i Europa. Det er å oppfatte både som en sensasjon og en overraskelse at Rag ‘n’ Bone Man nå skal opptre på Notodden Blues Festival 2024. Det multi platina selgende og multi Brit Award-vinnende britisk soul- og vokalfenomenet Rag ‘N’ Bone Man er en av headlinerne som skal skape folkefest under den store store festivallørdagen i Bluesbyen.

Rag ‘N’ Bone Man slapp ny single «Lovers In A Past Life» sammen med Calvin Harris i februar. «Lovers In A Past Life» ble streamet nesten en million ganger i løpet av det første døgnet, og ligger godt an til å bli en av vårens og sommerens store låter.

Rag ‘n’ Bone Man sin solide blues og soulbakgrunn gjør han til en naturlig artist for oss å presentere. Du bør definitivt ikke gå glipp av denne eksklusive Norges-konserten med den populære soul inspirerte sangeren med den store stemmen på Notodden.