/media/rudihh2c/plakat_reloaded_notxt.jpg?width=1920&height=1080&format=webp&v=1dab037dc231ef0

Reloaded Norway

Lørdag3. augustkl. 12:00Bellman

Reloaded Norway så dagens lys i forbindelse med vokalist og låtskriver Heidi K. Blåsmo sin deltagelse i The Voice 2012. Dette satte fart i Heidi sitt ønske om å gå i studio for å få ”tapet” noen av låtene som svirret rundt i hodet. Med signert platekontrakt i Nordic Records, var det bare å gi full gass!

Man sier at noen er født med blues og soul i hjertet, og Heidi er så absolutt en av dem. Endelig skulle hun ta steget fullt ut, og lage sin egen plate på sine egne premisser. 

Heidi har lang fartstid som vokalist. Hun har gjort opptredener sammen med blant annet Øyvind Blunck, Guri Schanke, Madrugada og Hellbillies for å nevne noen. Hun har også utallige opptredener innen storband, kor og lokale bandprosjekter bak seg.

Med sitt band, Reloaded Norway, har hun samlet fem meget dyktige og erfarne musikere. Foruten utallige lokale band og prosjekter har musikerne i Reloaded Norway gitt ut egen musikk, eller i andre band som Veslefrikk, Romantic Noise, Absolutt Gospel, Roots'n Boots, Spoonful of Blues, Englakoret og Jarle Børresen band.

Bandet fikk virkelig medfart med sitt andre album: "My Longest Mile". De danset vilt øverst blant topp 10 og topp 20 på Roots Music Report sine charts i mangfoldige måneder. 

De havnet som nr.1 to ganger med låta "Saturday Night Diva" på The Roots Music Report's Top 50 Blues Rock Album Chart. De fikk priser som "Album Of The Year 2018" og "Best International Band 2018" av LA Music Award.

De ble også kåret til vinner av "Norwegian Blues Challenge" i 2019, 2020 og 2021. Pga Covid-19 ble det først i 2022 at bandet fikk representere Norge i European Blues Challenge. 

I juni 2022 representerte Reloaded Norway Norge i European Blues Challenge i Malmø. Bandet kom ikke på pallen, men gjorde seg sterkt bemerket og høstet mange lovord for opptredenen sin. En ny verden har åpnet seg for bandet. Nye horisonter venter!

Hovedbasen for bandet er Bluesbyen Notodden, og de er i full planlegging av sitt tredje album. Reloaded Norway er: Heidi Kvalholm Blåsmo (vokal), Hans Trasti Isaksen (gitar), Tore Præsteng Thuen (gitar), Tony Caddle (bass), Jarle Børresen (keyboard), Håkon Kruge (trommer).