/media/onkpngxt/bluesshop.jpg?rxy=0.5350877192982456,0.24726661059714045&width=1920&height=1080&format=webp&v=1da79dd233bb5e0

Billettinfo

Her finner du svar på alt du lurer på om pass og billetter til Notodden Blues Festival. 

Alle pass og billetter finner du her. 

For å få tilgang på festivalens konsertområder, må du ha dags- eller festivalpass. Noen konserter vil det være mulig å kjøpe enkeltbilletter, som for eksempel konserten i Notodden Kirke, og det samme er mulig for noen scener som for eksempel Rootsville. 

 

Festivalpasset dekker inngang på alle scener alle dager, mens dagspasset dekker inngang på alle scener for den dagen du har kjøpt pass til. Festival- og dagspass gir også tilgang til BluesCruise, men da må du hente ut en billett på Bok & Blueshuset den dagen du vil på cruise. Billettene til BluesCruiset er personlig og må hentes av hver enkelt. 

 

Alle pass og billetter må byttes inn til armbånd når du ankommer Notodden. Det gjør du i våre billettkiosker enten på Bok & Blueshuset eller i billettboden vår ved torget. 

Spørsmål og svar om billetter og pass

Hvor kjøper jeg billetter?

Billetter og pass til Notodden Blues Festival er kun tilgjengelig via Ticketmaster sine nettsider og utsalgssteder, med unntak av eksklusive forhåndssalg som kun er tilgjengelig via nett.

Her finner du oversikt over alle billetter: Billetter

Med festivalpass er du garantert adgang på Hovigs Hangar, og alle av festivalens arrangementer torsdag-lørdag og kick off på Bok & Blueshuset onsdag i festivaluka, ved ledig kapasitet.

Kan jeg ha med meg ledsager?

Alle ledsagere må registrere seg på denne linken: Registreringsskjema for ledsager

Vi ønsker at alle skal trives på Notodden Blues Festival. Også de som har behov for å ha noen med seg.

For at vi skal kunne gjøre det så fint som mulig for alle, må ledsager registrere seg i dette skjemaet for å få tilgang på festivalen.  Registrering vil bli godkjent i løpet av kort tid etter din henvendelse. Godkjenningsmail må presenteres sammen med gyldig ledsagerbevis ved billettbod for å motta pass/billett. Kun én ledsager per ledsagerkort.

Ved manglende ledsager-bevis vil vi kreve full betaling for pass/billett.

Hva skjer hvis festivalen blir kansellert?

Dersom festivalen i sin helhet må kanselleres, er det full refusjon av pass og billetter, minus billettavgiften.

Dette gjelder ikke hvis en enkelt artist eller band avlyser sin konsert. Festivalen må avlyses i sin helhet for at pass og billetter skal refunderes. 

Hvor bytter jeg fra billett til bånd?

Publikumskontoret på Bok & Blueshuset vil være åpent fra tirsdag i festivaluka. Her er det mulig å kjøpe alle typer pass og billetter, med mindre utsolgt. Her kan man også bytte til armbånd.

Publikumskontoret/billettboden på Notodden torg, vil være åpen fra onsdag til lørdag. Alle billetter og pass som ikke er utsolgt, vil være tilgjengelig her.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe pass og billetter på forhånd da vi ikke kan garantere at ledig kapasitet under festivaluka.

Jeg har mista billetten min. Hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på nbf@bluesfest.no så hjelper vi deg. 

Bandet jeg ville se kommer ikke. Kan jeg få refundert billetten min?

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billetten.

Ved programendringer vil vi oppdatere nettsider og informere i sosiale medier dersom det skulle skje. 

Jeg er under 18 år og vil på festivalen. Kan jeg det?

Selvfølgelig kan du det! Du må bare ha med deg en forelder, foresatt eller en verge som er edru og over 25 år. Du må kjøpe vanlig dags- eller festivalpass også må dere skrive en vergeavtale når dere skal bytte billetter til armbånd. Da vil dere få utdelt ungdomsbånd som viser at dere ikke kan nyte alkohol mens dere er på festivalen.