/media/ymfdk21p/dkharall_fotoespenhaakonsen-3.jpg?cc=0,0.18430092568699194,0,0.44044688870440013&width=1920&height=1080&format=webp&v=1db1ee142039ed0

Ikke gå glipp av A Blues Night To Remember!

Billetter kan du kjøpe her!

Stor internasjonal blueskveld med D.K. Harrell, Nikki Hill w. Laura Chavez, Brandon Santini og Crystal Thomas!

Etter en svimlende «recordbreaking» utgave av årets bluesfestival kommer Notodden Blues Festival for å lyse opp høstmørket med nok en stor internasjonal blueskveld og prisvinnende artister i Bok & Blueshuset søndag 20. oktober. Den årlige stjernespekkede konserten «A Blues Night To Remember» har vært en suksess hver gang den har blitt satt opp. Publikum har alltid ønsket mer. Det får de så til de grader også i 2024.

Ledet an av det amerikanske stjerneskuddet D.K. Harrell og USAs publikumsfavoritt Nikki Hill med supergitarist Laura Chavez, blir dette en søndagskveld for minnebøkene. D.K. Harrell er på alles lepper etter fantomopptredener på årets bluesfestival, og Laura Chavez er sist sett på Notodden som gitarist for Vanessa Collier på Bluesfestivalen i både i 2023 og 2024. I tillegg får publikum stifte nye bekjentskaper som musspillfenomenet Brandon Santini og blues og soul-vokalist Crystal Thomas. Kom ut og få en opplevelse for evigheten. Konserten starter kl 19.00 og varer i ca. 90 minutter. Dørene åpner kl 18:30. 


D.K. Harrell (US)

D.K. Harrell slo ned som en bombe med sine opptredener og ble utvilsomt årets store snakkis på årets Notodden Blues Festival. D.K. Harrell er i en alder av 25 år, det nærmeste man kan komme en reinkarnasjon av B.B. King. Harrell er et naturtalent med en eksepsjonell scenepersonlighet og spilleglede, fantastiske gitarferdigheter og en allerede velutviklet sangstemme. Med fantastiske gitarferdigheter, så mener vi ikke at han briljerer med å spille så fort som mulig og så mye som mulig. Som B.B. King lar han hver eneste tone synge, hvert eneste anslag ha mening, hver eneste pause fortelle en historie. D.K. Harrells vokal leker, forfører og formidler, mens hans store band med blåsere bygger oppunder og støtter sin leder i alt han gjør. D.K. Harrell er en fantastisk artist som bare må oppleves.

Nikki Hill feat. Laura Chavez (US)

Niki Hill er en åpenbaring av en artist. Med rå vokal, kraftfullt band og uimotståelig scenepersonlighet, er Nikki Hill en artist som setter sine evigvarende spor hos publikum. Noen vil nok huske Nikki Hill fra Notodden Blues Festival i 2015. Da skaffet hun seg mange norske fans. Nikki Hill og bandet er fulle av energi og når de i tillegg har med Laura Chavez på gitar, så er dette bandet verdt inngangsbilletten alene. Et bilde som ofte blir brukt for å beskrive Nikki Hill på scenen er: «Se for deg Tina Turner som frontfigur med AC/DC; da har du Nikki Hill».

Brandon Santini (US)

Med en sangstemme som gjenspeiler bluesens storheter og med munnspillferdigheter som setter fyr på enhver scene, er Illinois-baserte Brandon Santini full av rå følelser og smittende energi. Santini er født i Piemonte-regionen i North Carolina og oppvokst i Memphis. Santini leverer en høyenergisk blanding av tradisjonell blues med moderne vri, og høster kritikerros og en rekke prisnominasjoner underveis. Santinis nådeløse turné og lidenskap for sjangeren skinner gjennom i hver tone, noe som gjør ham til en sann fakkelbærer for bluestradisjonen i det 21. århundre. Brandon Santini er en prisvinnende bluesmunnspiller og vokalist med en imponerende karriere som inkluderer musikalske samarbeider med artister som Buddy Guy, Gary Clark, jr, Charlie Musselwhite og Beth Hart.

Crystal Thomas (US)

Crystal Thomas er en stor, bluesy og rå sangerinne som har vokst opp med musikken til artister som Muddy Waters, Jimmy Reed og Johnnie Taylor som inspirasjoner. Hun synger med den typen følelser som gjør deg glad du er i live, selv om livet kan være tøft. Stemmen hennes er sødmefylt, men hun kan også brøle og knurre som Etta James og Big Mama Thornton når det trengs. Crystal Thomas er opprinnelig fra Shreveport, Louisiana, men vokste opp i småbyen Mansfield i det nordvestlige hjørnet av Texas. Hun har musikken i blodet, og synger med innlevende lidenskap enten det er i kirken, på lokale bluesklubber eller på store festivalscener rundt om i verden. Nå kommer hun på sin aller første turne i Norge, og du får oppleve henne på nært hold i Bok & Blueshuset på Notodden.