/media/qhrdhyqp/foto-the-fabulous-thunderbirds.jpg?cc=0.019095517275801346,0,0.014720907844971529,0&width=1920&height=1080&format=webp&v=1dac9f25a67c670

The Fabulous Thunderbirds til NBF2024!

Vi åpner påskeegget og spanderer gledelig masse godsaker til vårt publikum i tide til påske. Et allerede imponerende program for årets festival fortsetter å vokse.

I dag slipper vi publikumsfavorittene The Fabulous Thunderbirds, Blood Brothers featuring Mike Zito og Albert Castiglia og de norske popheltene i Dance With A Stranger. Notodden Blues Festival fyller også på med Spellemann-nominerte Damer i Blues og alltid populære Norwegian Soul Band i dagens annonsering.
    
«Når vi i dag kan lansere The Fabulous Thunderbirds, Dance With A og Blood Brothers så er programmet til hovedscenen torsdag og fredag i Hovigs Hangar komplett. Det blir to supre kvelder med The Fabulous Thunderbirds, Dance With A Stranger og fjorårets store suksess, Vanessa Collier, på torsdag og Deep Purple, TNT, Blood Brothers featuring Mike Zito & Albert Castiglia og American Ladies in the House featuring Annika Chambers, Terrie Odabi & Lady A på fredag. Dette er gull!», sier kunstnerisk leder i Jostein Forsberg i Notodden Blues Festival.

The Fabulous Thunderbirds er et av de mest populære bandene i festivalens historie. Bandet legger ut på verdensturne med nytt album og helt nytt show. T-birds sitt første nye studioalbum siden 2016 kommer på markedet i juni, i tide til deres show på Notodden Blues Festival torsdag 1. august. Blood Brothers er nominert til årets Blues Music Awards i Memphis i kategorien for beste Blues/Rock-album, Vanessa Collier er nominert til Blues Music Awards som «Entertainer of the Year» mens veteranene i Dance With A Stranger kan feire sitt 40-årsjubileum i 2024 og er for tiden aktuelle med ny musikk. 

«Det ligger an til å bli nok en fantastisk utgave av «Europas Beste Bluesopplevelse» på Notodden første helgen i august,» sier Jostein Forsberg.