/media/a0pb2rcj/kaasin-foto.jpg?cc=0,0,0,0.18966955941254998&width=1920&height=1080&format=webp&v=1da76dbe32be0f0

Kaasin

Fredag2. augustkl. 18:30Bellman

Med Deep Purple som headliner på årets rockefredag på Notodden, er det helt riktig å hente inn Notodden-regionens classic rock-helter og eksportvare KAASIN til å skape stemning tidligere på dagen.

KAASIN ble etablert i 2020 som en slags forlengelse av publikumsfavorittene Come Taste The Band. Det hardtarbeidende og populære bandet ledes an av tidligere Come Taste the Band-gitarist, Jo Henning Kaasin.

Kjent for sitt samarbeid med bl.a. Glenn Huges (Deep Purple) og Joe Lynn Turner (Rainbow), grunnla Jo Henning bandet KAASIN sammen med bassist Ståle Kaasin som hadde fartstid fra lokale band som Spider, Humbucker og 2020 Vision. KAASIN blir frontet av vokalist, Jan Thore Grefstad, internasjonalt kjent fra band som Saint Deamon, Highland Glory og TNT. Trommeslager Per-Morten Bergseth har bakgrunn fra samarbeid med bla. JORN og WIG WAM. På keyboards har KAASIN Erling Henanger.

KAASIN slapp sin debutsingle og video «RUNAWAY TRAIN» i 2020. Låta har gjort internasjonal suksess. I 2021 lanserte KAASIN sitt debutalbum, «FIRED UP» på det tyske plateseselskapet Pride & Joy Music og bandet har over 1 million avspillinger på Spotify. «FIRED UP» har mottatt gnistrende kritikker både nasjonalt og internasjonalt og ble kåret til årets album 2021 av leserne på Norges største musikkside på nett, ROCKMAN.

KAASIN kommer garantert til å trekke fullt hus og skape kjempestemning på Bellman tidlig fredag kveld. Dette er en perfekt oppvarming til Deep Purple senere på kvelden.