/media/5pdl1l3r/bilde-fra-bellman.jpg?rxy=0.5087719298245614,0.5884211612370709&width=1920&height=1080&format=webp&v=1da7bda62d27e60

Lyst til å studere blues på Notodden?

Som eneste universitet i Europa er Universitetet i Sørøst-Norge (USN) stolt over å kunne tilby bluesutdanning på campus Notodden. 

Blues-studiet passer for deg som synger, spiller i band eller arbeider med musikk alene, og gir deg en enestående anledning til å utforske bluesens musikalske og kulturelle univers. Du vil utvikle ferdighetene på ditt hovedinstrument, samtidig som du lærer deg bluesens musikalske språk og variasjoner. 

Spille konserter
Du vil få anledning til å spille konserter på forskjellige scener, noe som viktig for din personlige og musikalske utvikling. Det blir også mulighet for opptredener på en av festivalscenene under Notodden Blues Festival. 

Jobbe i Juke Joint Studio 
USN er stolte av å kunne bruke Notodden Blues Festivals renommerte Juke Joint Studio i Bok & Blueshuset, som består av utstyr fra legendariske STAX Studio i Memphis (USA). 
Ved å bruke analog musikkteknologi, som vintage mikrofoner, sjelden backline, båndmaskiner og gamle plateklanger sammen med topp moderne digital teknologi, lager du din egen studioinnspilling. På campus finnes også et eget studio som du disponerer fritt gjennom studietiden. 

Se hva tidligere studenter sier om å studere Blues på Notodden: 
Studer Blues på Notodden!
Hvorfor studerer du blues på Notodden?

Ta kontakt med programansvarlig Espen Fjelle for mer info: espen.fjelle@usn.no / 93036700 eller les mer på www.usn.no/studier/blues/