/media/vo1jesna/ccc-2024-6526-1920x1123.jpg?width=1920&height=1080&format=webp&v=1daa7952082f530

CC Cowboys og Backstreet Girls kommer!

Vi fortsetter å slippe gode artister til årets festival. Billettsalget går strålende. Hvis denne kurven holder seg peker det fortsatt mot rekord. 

Det er nå klart at det blir CC Cowboys som tar Notodden inn i lørdagsnatta. Det blir en fantastisk avslutning av en forrykende blueslørdag i Hovigs Hangar.

«Vi har tenkt mye på hvem som kan ta denne oppgaven med å skape folkefest og allsangstemning inn i lørdagsnatta i år. Valget falt på CC Cowboys. De har mange låter som folk kan. Det blir fort feststemning med låter som Vill, Vakker & Våt, Tigergutt, Harry og Kom Deg Løs. Jeg kjenner at dette blir bra,» sier kunstnerisk ansvarlig Jostein Forsberg i Notodden Blues Festival.

«Det blir også stor stemning tidligere på dagen når populære Backstreet Girls avslutter ettermiddagsprogrammet på scenen på Holtas plass. Backstreet Girls er skikkelig i skuddet om dagen, så dette synes jeg er moro å presentere. Backstreet Girls ble nylig innlemmet i Rockheim Hall og Fame og er mer populære enn de noen gang har vært,» sier Forsberg.