/media/eshpnza2/flaata-cut.jpg?width=1920&height=1080&format=webp&v=1da76dbe855bf60

En av Norges vakreste sangstemmer til Heddal Stavkirke!

En av vår nasjons vakreste sangstemmer blir å høre i Heddal stavkirke onsdag 30. juli når Paal Flaata og hans medmusikere holder den tradisjonsrike «strømløs-konserten» i forbindelse med årets Notodden Blues Festival. 

Paal Flaata har fortryllet publikum gjennom en karriere som strekker seg over mer enn 25 år med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden. «Vi har en fantastisk fin tradisjon med å ha festivalkonserter i den flotte stavkirken vår. Det flott for oss å ha et så spesielt og fint sted å arrangere konserter, og er alltid en opplevelse fylt av forventning og magi. Telemarkingen Paal Flaata er innehaver av en av Norges flotteste sangstemmer. Dette blir garantert en nydelig opplevelse,» sier kunstnerisk leder i Notodden Blues Festival Jostein Forsberg. 
Med sin sterkt gospeldynkede sangstemme blander Paal Flaata på elegant vis blues, gospel, country og folk med et følelsesregister som ingen andre. Dette er en perfekt match for Notodden Blues Festival og Norges mest staselige stavkirke.
«Vi legger mye i å få de rette artistene til denne konserten hvert år. For meg er en akustisk konsert i Heddal stavkirke å sammenlikne med tilsvarende konsertopplevelser i Preservation Hall i New Orleans. Når all musikken er strømløs og støyen fra verden utenfor er stengt ute, blir stemningen så fin og var at man formelig kan ta på den og kjenne den langt inn i sjelen. Det er slike magiske øyeblikk vi ønsker å formidle,» sier Forsberg.
Billettene til konserten med Paal Flaata er lagt ut på Ticketmaster. Konserten er onsdag 30. juli kl 19.00.